Ηλεκτρονική Τραπεζική

Υπηρεσίες μαζικών πληρωμών μέσω αρχείου e-PPS & e-PPS SEPA


Η Τράπεζα Πειραιώς, προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα εκτέλεσης μαζικών πληρωμών με πίστωση λογαριασμών εντός και εκτός της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω ηλεκτρονικού αρχείου, σε ευρώ και ξένα νομίσματα ανεξαρτήτως ποσού και χώρας προορισμού.

Η υπηρεσία e-PPS & e-PPS SEPA αποτελεί μια σύγχρονη, αποτελεσματική και οικονομική εναλλακτική λύση για πελάτες που μέχρι σήμερα πραγματοποιούσαν τις πληρωμές τους είτε με μεμονωμένες πληρωμές (κατάστημα/ winbank), είτε με επιταγές ημέρας.


Μάθετε περισσότερα


Ηλεκτρονική διαχείριση επιταγών


Η Τράπεζα Πειραιώς, με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την παροχή ψηφιακών λύσεων στους πελάτες της, προσφέρει την Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Επιταγών δίνοντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία είσπραξης και να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση της ρευστότητας τους.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις που παραλαμβάνουν μεγάλο όγκο επιταγών ως μέσο πληρωμής επί πιστώσει, για την είσπραξη των απαιτήσεων από τους πελάτες τους.

Η πίστωση του ποσού των επιταγών, είτε αφορά σε επιταγές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς είτε εκδόσεως τρίτης Τράπεζας, πραγματοποιείται στον λογαριασμό όψεως που τηρεί η επιχείρηση στην Τράπεζα Πειραιώς.


Μάθετε περισσότερα


Bank in Office


Η Τράπεζα Πειραιώς, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για ασφαλή και εύκολη διαχείριση των μετρητών των επιχειρήσεων, παρέχει την υπηρεσία Bank in Office. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης μετρητών που δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται οι καταθέσεις online, όλο το 24ωρο, με άνεση από το χώρο τις εταιρείας.

Η υπηρεσία Bank in Office σχεδιάστηκε για να διευκολύνει και να μειώσει τον κύκλο διαχείρισης των μετρητών, από τη στιγμή της είσπραξης μέχρι τη στιγμή της πίστωσής τους σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και για να παρέχει ασφάλεια στη διαχείριση των καθημερινών εισπράξεων. Η Τράπεζα Πειραιώς τοποθετεί στο χώρο της επιχείρησης ένα ειδικό μηχάνημα κατάθεσης χαρτονομισμάτων ή/και κερμάτων μέσω του οποίου με πολύ απλά βήματα, πραγματοποιείται κατάθεση των μετρητών απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό σε πραγματικό χρόνο.

Η 24ωρη λειτουργία της υπηρεσίας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνονται το σύνολο των εισπράξεων στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, χωρίς να απαιτείται η μεταφορά τους στην Τράπεζα.


Μάθετε περισσότερα


e-loan on-line δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς


Η Τράπεζα Πειραιώς, παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στην στρατηγική κατεύθυνση του ψηφιακού της μετασχηματισμού και, με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέρει στους πελάτες της ψηφιακές λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας.


Πρωτοπόρος σε θέματα τεχνολογίας και ψηφιακών υπηρεσιών, η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει, πρώτη στην ελληνική τραπεζική αγορά από το 2018, ένα μοναδικό και καινοτόμο προϊόν: το e-loan by winbank. Το νέο προϊόν εισήγαγε την ηλεκτρονική τραπεζική στην χορήγηση καταναλωτικών δανείων, με εύκολες και γρήγορες διαδικασίες που δεν απαιτούν την παρουσία του πελάτη.

Με το e-loan, ο πελάτης καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτησή του, υπογράφει ψηφιακά τη σύμβαση και εκταμιεύει το δάνειό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από τον χώρο του και στον χρόνο που επιθυμεί.


Μάθετε περισσότερα


winbank pay


Η Τράπεζα Πειραιώς, πιστή στον προσανατολισμό της για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες που απλοποιούν και βελτιώνουν συνεχώς την ταχύτητα στις καθημερινές συναλλαγές, παρέχοντας, παράλληλα, μέγιστη ασφάλεια για τον χρήστη.


Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο τον περιορισμό της χρήσης μετρητών, ιδιαίτερα στις παρούσες υγειονομικές συνθήκες, η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε και προσφέρει την υπηρεσία winbank pay, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους πληρωμές με κάρτα χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό τους, ανέπαφα, γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους μετρητά ή τις κάρτες τους.


Μάθετε περισσότερα