Ηλεκτρονική Τραπεζική

e-loan on-line δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς


Η Τράπεζα Πειραιώς, παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στην στρατηγική κατεύθυνση του ψηφιακού της μετασχηματισμού και, με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέρει στους πελάτες της ψηφιακές λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας.


Πρωτοπόρος σε θέματα τεχνολογίας και ψηφιακών υπηρεσιών, η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει, πρώτη στην ελληνική τραπεζική αγορά από το 2018, ένα μοναδικό και καινοτόμο προϊόν: το e-loan by winbank. Το νέο προϊόν εισήγαγε την ηλεκτρονική τραπεζική στην χορήγηση καταναλωτικών δανείων, με εύκολες και γρήγορες διαδικασίες που δεν απαιτούν την παρουσία του πελάτη.

Με το e-loan, ο πελάτης καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτησή του, υπογράφει ψηφιακά τη σύμβαση και εκταμιεύει το δάνειό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από τον χώρο του και στον χρόνο που επιθυμεί.


Μάθετε περισσότερα


winbank pay


Η Τράπεζα Πειραιώς, πιστή στον προσανατολισμό της για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες που απλοποιούν και βελτιώνουν συνεχώς την ταχύτητα στις καθημερινές συναλλαγές, παρέχοντας, παράλληλα, μέγιστη ασφάλεια για τον χρήστη.


Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο τον περιορισμό της χρήσης μετρητών, ιδιαίτερα στις παρούσες υγειονομικές συνθήκες, η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε και προσφέρει την υπηρεσία winbank pay, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους πληρωμές με κάρτα χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό τους, ανέπαφα, γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους μετρητά ή τις κάρτες τους.


Μάθετε περισσότερα